Πίσω
10
20.04.2015

H iSquare υποστηρίζει την ανατροφή του Πάτρικ

Η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενισχύει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσω χορηγίας για το πρόγραμμα περίθαλψης και επανένταξης του μικρού Πάτρικ.

Η χορηγία της iSquare προς τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ θα καλύψει τα έξοδα για τη διατροφή και περίθαλψη του Πάτρικ μέχρι και την επανένταξή του στο φυσικό περιβάλλον τον επόμενο χειμώνα.

Η φροντίδα της ορφανής αρκούδας είναι πολύ σημαντική για την επιβίωσή του, καθώς λόγω της απουσίας της μητέρας του και του πρόωρου εξαναγκαστικού απογαλακτισμού του, έχει αυξημένες ανάγκες σε εμβόλια και φάρμακα που θα τον βοηθήσουν να παραμείνει υγιής μέχρι να επιστρέψει στη φύση. Παράλληλα, η διατροφή του Πάτρικ είναι πολύ απαιτητική καθώς η δίαιτά του αποτελείται από θρεπτικές τροφές πλούσιες σε ενέργεια και βιταμίνες.

Επιπλέον, η iSquare θα παρέχει και iPad, προκειμένου να βοηθήσει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να επικοινωνήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την καθημερινή φροντίδα του Πάτρικ, συμβάλλοντας έτσι στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Πάτρικ είναι ένα ορφανό νεογέννητο αρκουδάκι που βρήκαν οι φύλακες του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών στο Βροντερό Φλώρινας. Εικάζεται ότι άγνωστοι απομάκρυναν από τη φωλιά της τη μητέρα του ή ότι την σκότωσαν προκειμένου να πάρουν το αρκουδάκι. Την φροντίδα του Πάτρικ μέχρι την επανένταξή του στη φύση έχει αναλάβει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο thumb
02.03.2017

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο

Διάβασέ το
Ιστορική η πρώτη σύναψη διεθνούς συμφωνίας σε συνοριακή προστατευόμενη περιοχή της Ελλάδας thumb
15.02.2017

Ιστορική η πρώτη σύναψη διεθνούς συμφωνίας σε συνοριακή προστατευόμενη περιοχή της Ελλάδας

Διάβασέ το
Αποχαιρετισμός στον Τζανέτο Αντύπα thumb
15.02.2017

Αποχαιρετισμός στον Τζανέτο Αντύπα

Διάβασέ το