Πίσω
0
13.02.2014

Παρουσίαση του προγράμματος «ΒΙΟτοπος - Η Φύση στην Αυλή μας» στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση γνωριμίας και παρουσίασης των δράσεων του προγράμματος «ΒΙΟτοπος - Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο υλοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, υλοποίησε το 2ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορδελιού και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Η αυλή του 2ου ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού είναι μία από τις 20 αυλές σχολείων και ιδρυμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΒΙΟτόπου. Στο πλαίσιο του προγράμματος μέσα στο 2014 θα δημιουργηθεί από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ένας βοτανικός κήπος με δέντρα που αντέχουν την Φωτιά, και που συναντάει κανείς στα μεσογειακά οικοσυστήματα.

Στην εκδήλωση μετά τον χαιρετισμό της Διευθύντριας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορδελιού κ. Χρυσούλας Αθανασίου, παρουσιάστηκαν οι δράσεις του προγράμματος και ακολούθησε συζήτηση με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών για τον προγραμματισμό των δράσεων του προγράμματος με άμεση την έναρξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γεώργιος Γιαννούδης και το 1ο Πειραματικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που συμμετέχει επίσης στο ΒΙΟτοπο.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί όλους του συμμετέχοντες και τους φορείς που στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση του προγράμματος του ΒΙΟτόπου στο Κορδελιό και ειδικότερα το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορδελιού για την διάθεση της αίθουσας και την γενικότερη ένθερμη υποστήριξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο thumb
02.03.2017

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο

Διάβασέ το
Ιστορική η πρώτη σύναψη διεθνούς συμφωνίας σε συνοριακή προστατευόμενη περιοχή της Ελλάδας thumb
15.02.2017

Ιστορική η πρώτη σύναψη διεθνούς συμφωνίας σε συνοριακή προστατευόμενη περιοχή της Ελλάδας

Διάβασέ το
Αποχαιρετισμός στον Τζανέτο Αντύπα thumb
15.02.2017

Αποχαιρετισμός στον Τζανέτο Αντύπα

Διάβασέ το