GR EN
Πίσω
3
22.05.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποτρόπαια επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Ιδρυτή και Προέδρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, Γιάννη Μπουτάρη, το περασμένο Σάββατο 19 Μαΐου 2018. 
Πέρα από την ιδιότητά του ως Δημάρχου, ο Γιάννης Μπουτάρης αποτελεί ένα πρόσωπο διεθνώς αναγνωρισμένο για την προσφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος. Εκτός από τη συνδρομή του στο έργο της περιβαλλοντικής οργάνωσης ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, έχει βραβευτεί με τον τίτλο του «Ευρωπαίου Ήρωα» για το περιβάλλον από το περιοδικό Time το 2003, ενώ διετέλεσε και πρώτος Πρόεδρος της Επιτροπής «Φύση 2000» για την προστασία του συνόλου των περιοχών του δικτύου Natura 2000 της Ελλάδας. 
Αναμένουμε ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το έργο της στο ακέραιο και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος για τον άνθρωπο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Θέση Εργασίας (part-time): Ξεναγός thumb
25.04.2025

Θέση Εργασίας (part-time): Ξεναγός

Διάβασέ το
Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Νυμφαίο, ανοίγει πάλι το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας thumb
14.03.2025

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Νυμφαίο, ανοίγει πάλι το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας

Διάβασέ το
Το Δίκτυο Οργανώσεων Περίθαλψης Άγριας Ζωής χαιρετίζει την πρόοδο στην αδειοδότηση των Κέντρων Περίθαλψης και ζητά την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής Αδειοδότησής τους thumb
25.02.2025

Το Δίκτυο Οργανώσεων Περίθαλψης Άγριας Ζωής χαιρετίζει την πρόοδο στην αδειοδότηση των Κέντρων Περίθαλψης και ζητά την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής Αδειοδότησής τους

Διάβασέ το