GR EN

Χορηγίες σε είδος/υπηρεσίαΣΙΔΕΝΟΡ

Η ΣΙΔΕΝΟΡ, έχοντας ενσωματώσει τις αρχές για Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με την χορηγία υλικών, για τη συντήρηση του εγκαταστάσεων του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας και του Κέντρου Προστασίας Λύκου & Λύγκα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων και η διασφάλιση της ευζωίας των ζώων, μακροχρόνια.

ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, υποστηρίζοντας τη βιωσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και προώθηση της κυκλικής κατανάλωσης προσέφερε έπιπλα και εξοπλισμό για την ολοκλήρωση του Ερευνητικού Κέντρου και των γραφείων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

ELVIAL

Η ELVIAL ανέλαβε την αντικατάσταση των κουφωμάτων σε δομές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στηρίζοντας ενεργά το έργο του. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το περιβάλλον συνέβαλλε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση ενός οράματος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, τη δημιουργία του Ερευνητικόυ Κέντρου στον Αετό Φλώρινας.VIOSPIRAL

Μέσω στοχευμένης χορηγίας, η VIOSPIRAL στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της ευαισθητοποίησης, άφησε το αποτύπωμά της χορηγώντας όλα τα είδη υγιεινής, για το Ερευνητικό Κέντρο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στον Αετό Φλώρινας.


ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ
Η εταιρεία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ υποστήριξε τη δημιουργία του Κτηνιατρείου Άγριων Ζώων, τη δημιουργία του Ερευνητικού Κέντρου και την ανακαίνιση των γραφείων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μέσω της χορηγίας των υλικών βαφής και συνέδραμε υπεύθυνα στην προσπάθεια για ένα βιώσιμο μέλλον.


LIDL Ελλάς
Στη Lidl Ελλάς η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής στρατηγικής και σε αυτό το πλαίσιο έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας. Σημαντικό πυλώνα αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς είναι ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο για την επιχείρηση και με ξεχωριστή βαρύτητα. Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στηρίζει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με είδη για το Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο και τον Ξενώνα των Εθελοντών.ROYAL CANIN
Η ROYAL CANIN υποστηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου Ελληνικού Ποιμενικού, που λειτουργεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στις Αγραπιδιές Φλώρινας και παρέχει τροφή για τους γεννήτορες και τα κουτάβια. Η προσέγγισή της εταιρείας προς τη βιωσιμότητα, επιδεικνύει ότι διασφαλίζει στα κατοικίδια, τους ανθρώπους και τον πλανήτη τον σεβασμό που αξίζουν.


PERITAS BARF FOOD
Η PERITAS BARF FOOD υποστηρίζει διαχρονικά το πρόγραμμα ανατροφής των λύκων, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προστασίας Λύκου & Λύγκα, με τη χορηγία τροφής barf. Στην ιστοσελίδα της δηλώνει «Υπερήφανος χορηγός των άγριων λύκων, υπό την προστασία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ».


ATTP
H ATTP αποτελεί σταθερό συνεργάτη στρατηγικής επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Η διαφημιστική εταιρία υποστηρίζει έμπρακτα το περιβαλλοντικό έργο της οργάνωσης με τη δημιουργία πρωτότυπων εκστρατειών επικοινωνίας (τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών μηνυμάτων και έντυπων καταχωρίσεων).


ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ
Η εταιρεία ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, υποστηρίζοντας την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης, στηρίζει ενεργά το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και ενίσχυει τη διατροφή των αρκούδων, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας, προσφέροντας προϊόντα για τη σίτισή τους.

LEASEPLAN

Η κοινωνική συνεισφορά και η βιωσιμότητα, είναι αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της Lease Plan και αποτελούν προτεραιότητα και θεμελιώδη αρχή της. Η εταιρεία έχει παραχωρήσει ένα όχημα Volkswagen Amarok τύπου Pick up, για τις ανάγκες της Ερευνητικής Ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

GOODYEAR

Η GOODYEAR είναι μία εταιρεία με συνεχή δέσμευση για ηθικές και βιώσιμες διαδικασίες, υλικά και προγράμματα, που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, τις κοινότητες, και το περιβάλλον. Στο πλαίσο της ευθύνης της για ένα καλύτερο μέλλον, χορήγησε ελαστικά για 3 οχήματα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ως αρωγός κάθε ενέργειας που αφήνει θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και λειτουργώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία υποστηρίζει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ παρέχοντας πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των οχημάτων του.
ΤΙΤΑΝ

Η ΤΙΤΑΝ, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για βιωσιμότητα και προστασία του περιβάλλοντος, προσέφερε υλικά δόμησης για την κατασκευή χωρισμάτων στο Κέντρο Προστασίας Λύκου & Λύγκα, προκειμένου να φιλοξενηθούν πρώην αιχμάλωτοι λύκοι, που παρέλαβε ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, από την Ιταλία.

PREMIUM MEDIA SERVICES

Η Premium Media Services προβάλλει video από τις δράσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στις οθόνες μεγάλων ακτοπλοϊκών εταιριών. Με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης «ταξιδεύει» το μήνυμα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για της προστασία της βιοποικιλότητα και ένα μέλλον γεμάτο φύση και άγρια ζωή.

INTELLIGENT MEDIA

Η Intelligent Media στέκεται συμπαραστάτης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και προβάλλει οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις της οργάνωσης στα δίκτυα οθονών σε χώρους μαζικής προσέλευσης κοινού. Λειτουργεί, έτσι, πολλαπλασιαστικά διαδίδοντας το μήνυμα για την προστασία της βιοποικιλότητας και της άγριας ζωής και διασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.ECOSTAR

Η ECOSTAR με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, καλύπτει τις ανάγκες λειτουργίας των μηχανημάτων στα γραφεία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και χορηγεί αναλώσιμα υλικά (μελάνια, τόνερ) καλύπτοντας τις ανάγκες λειτουργίας τους.
Επίσης, έχουν στηρίξει και στηρίζουν με τη δωρεάν διάθεση ειδών/υπηρεσιών για τη λειτουργία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ οι ακόλουθες εταιρίες:

  • Συνεταιρισμός Πύργων Εορδαίας
  • Συνεταιρισμός Άρνισσας ΕΑΣ Αμυνταίου
  • ΖΕΥΣ Ακτινίδια ΑΕ
  • ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕ 
  • ACP Νάουσας