GR EN

Χορηγίες σε είδος/υπηρεσία


Attp

H Attp αποτελεί σταθερό συνεργάτη στρατηγικής επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Η διαφημιστική εταιρία υποστηρίζει έμπρακτα το περιβαλλοντικό έργο της οργάνωσης με τη δωρεάν δημιουργία πρωτότυπων εκστρατειών επικοινωνίας (τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών μηνυμάτων και έντυπων καταχωρίσεων).

INTERAMERICAN

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για το περιβάλλον, η INTERAMERICAN καλύπτει μέσω χορηγίας την ετήσια οδική ασφάλιση των τεσσάρων οχημάτων του που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης, τη μεταφορά και περίθαλψη τραυματισμένων και άλλων ζώων, καθώς και άλλες δράσεις που σχετίζονται με την προστασία της άγριας ζωής και τις ανάγκες του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Περιβαλλοντικού Κέντρου.

LeasePlan

Η Lease Plan προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στην ανάγκη κάθε πελάτη. Παραχώρησε στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ένα όχημα VW Amarok, για τις ανάγκες της Ερευνητικής Ομάδας. 

ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ

Η εταιρία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ υποστήριξε τη δημιουργία του νέου σύγχρονου Κτηνιατρείου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσω της χορηγίας των υλικών ελαιοχρωματισμού. Το Κτηνιατρείο που βρίσκεται στις Αγραπιδιές Φλώρινας θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες περίθαλψης άγριων ζώων στην περιοχή.


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα εθελοντισμού του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες θέρμανσης για το το σπίτι των εθελοντών. Οι εθελοντές που προσφέρουν εργασία στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ φιλοξενούνται δωρεάν στο σπίτι των εθελοντών που βρίσκεται στις Αγραπιδιές Φλώρινας και είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με τη χορηγία πετρελαίου θέρμανσης στέκονται αρωγοί στο πρόγραμμα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο οποίο έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 6.000 εθελοντές.


ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το πρόγραμμα εθελοντισμού του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ καλύπτοντας μέρος των ετήσιων αναγκών εξοπλισμού του σπιτιού των εθελοντών. Οι εθελοντές που προσφέρουν εργασία στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ φιλοξενούνται δωρεάν στο σπίτι των εθελοντών. Η ΑΒ Βασιλόπουλος με την χορηγία της καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος από τις προμήθειες προϊόντων για τον εξοπλισμό του σπιτιού με είδη διατροφής και υγιεινής.

BestPrice.gr

Το BestPrice.gr υποστηρίζει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσω του Give. To Give είναι μια ξεχωριστή ενότητα του BestPrice.gr που παρουσιάζει προϊόντα μόνο από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) της Ελλάδας, με στόχο να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα αγάπης που πρεσβεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μέσω του Give, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο των ΜΚΟ αλλά και να βρουν προϊόντα που μπορούν να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ώστε να στηρίξουν με την αγορά τους ένα κοινωφελή σκοπό.
LOGOTYP


Η εταιρία LOGOTYP είναι σταθερός συνεργάτης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και με τη δωρεάν διάθεση υλικού συσκευασίας συμβάλλει στην εξολοκλήρου κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών στα πωλητήρια αναμνηστικών ειδών της οργάνωσης.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ

Οι Εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ πιστεύουν και προωθούν το ποιοτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζονται με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για τη δημιουργία, παραγωγή και τη διάθεση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. «Το βαλιτσάκι της καφέ αρκούδας», από το 1995 ταξιδεύει στα σχολεία όλης της Ελλάδας και παρέχει γνώσεις για την αρκούδα και για τα αίτια που καθιστούν προβληματική την επιβίωσή της στο μέλλον.

Resoul Ελλάς Α.Ε.

Η εταιρεία Resoul Ελλάς Α.Ε. υποστηρίξε έμπρακτα το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συμβάλλοντας στον εξοπλισμό της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης, των φροντιστών και των ξεναγών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, με προϊόντα MARMOT. Ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος καθώς οι δράσεις υλοποιούνται πολύ συχνά σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.


Ζησόπουλος Μιχάλης & ΣΙΑ ΕΕ

Η εταιρεία Ζησόπουλος Μιχάλης & ΣΙΑ ΕΕ υποστηρίζει την καθημερινή λειτουργία των γραφείων με τη δωρεά ενός φωτοτυπικού πολυμηχανήματος.

BARFFOOD

Η BARFFOOD στέκεται αρωγός στο πρόγραμμα ανατροφής του Ρώμου από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Με τη χορηγία 350 κιλών τροφής 100% φυσικής τροφής χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες της Οριάνας για ένα χρόνο.

Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων προβάλει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσω του προγράμματος "ΔΩΔΕΚΑ", μιας ιστοσελίδας, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, αλλά και σε δυνητικούς ταξιδιώτες της Ελλάδας απ’ όλο τον κόσμο.Επίσης, έχουν στηρίξει και στηρίζουν με τη δωρεάν διάθεση ειδών/υπηρεσιών για τη λειτουργία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ οι ακόλουθες εταιρίες:


  • Συνεταιρισμός Πύργων Εορδαίας
  • Συνεταιρισμός Άρνισσας ΕΑΣ Αμυνταίου
  • Σφαγεία Β. Σαβόπουλος
  • Εταιρία ΤΣΙΚ
  • ΖΕΥΣ Ακτινίδια ΑΕ
  • ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕ 
  • Μελίτιμον